Vijesti

Zoran Milanović primitivno vrijeđa: “Majke Srebrenice. Imaju li one dvije vijuge u glavi?”

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da je laž da je negator genocida u Srebrenici.

Nada se da Majke Srebrenice nisu instrumentalizirane iz Sarajeva. Istaknuo je da će Hrvatska sama odlučiti hoće li poslati vojsku u misiju EUFOR-a u BiH.

Zoran Milanović tvrdi da nije negirao genocid

Upitan planira li se ispričati Majkama Srebrenice, koje su ga kritizirale zbog navodnog negiranja genocida, Milanović je novinarima rekao da je “to laž” i nada se da ta udruga nije pala “u kliješta besprizornih i beskrupuloznih unitarističkih muljatora iz Sarajeva” .

Tvrdi da nikad nije negirao razmjere ubistva i masakra u Srebrenici kao što netko negira Holokaust. No, kaže da su pravne kvalifikacije nešto drugo.

“Pa nismo u nekakvom kalifatu ili teokratskoj državi da se ne smije o stvarima otvoreno govoriti”, rekao je Zoran Milanović novinarima na sajmu knjiga Interliberu.

Poziv Grabar-Kitarović

“Te srebreničke majke. Kažem “te” jer nadam se da one ne stoje iza toga, 2015. su na poziv tadašnje predsjednice Grabar-Kitarović došle u Knin.

Da nije bilo oslobođenja Knina, koji su oslobodili vjerojatno gremlini, možda bi bilo i drugog genocida u Bihaću”, izjavila je tada Munira Subašić, prenosi Index.

Dan pobjede je čestitala riječima “živjela Hrvatska, živjela BiH i sav dobar narod”. Šta je ovo? Imaju li ti ljudi dvije vijuge u glavi?

Dakle, pisati neka nesuvisla samoporažavajuća pisma je gubitak svakog integriteta”, riječi su Milanovića.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare