Sport

Španska Marca objavila bombu: Messi je sve dogovorio, bilo bi veliko iznenađenje da se ovaj transfer ne desi

Leo Messi karijeru će nastaviti u PSG-u! Tako bar tvrdi španska Marca uz dodatak da bi se moralo dogoditi veliko iznenađenje da ne bude tako. Francuska je momčad pokrenula svoju mašineriju i u ovom trenutku jedina ima kapacitet preuzeti sve što treba kako bi dovela Messija.

Razgovori već traju, potvrdio je to i trener Mauricio Pochettino, koji će na raspolaganju imati "najstrašniju" momčad na svijetu. Pregovori međutim neće biti okončani samo tako. PSG mora pronaći ekonomsku formulu, ali s Katarom iza sebe rješenje će se pronaći.

Messi želi za PSG jer ga projekt privlači, motivira ga prilika da osvoji novu Ligu prvaka, a i tu je Neymar… Manchester City se povukao iz ponude, a samo je Guardiola mogao parirati Neymaru i PSG-u.

Mauricio Pochettino je nešto ranije izašao pred novinare u Parizu. Naravno da je trener PSG-a - iako sutra njegova ekipa igra 1. kolo prvenstva kod Troyesa - najviše pitanja imao o mogućem dolasku Lea Messija.

"PSG radi na pojačanjima tiho, ali i vrlo intenzivno. No, u prvom planu nam je sutrašnji start prvenstva", kazao je argentinski trener potvrđujući na neki način da su pregovori s Messijem u toku.

"Analiziramo sve mogućnosti, sigurno je i dolazak Messija jedna od njih".

Rekao je nešto i o Mbappéu, koji još nije potpisao novi ugovor, a što je prioritet PSG-a.

"Kylian je na raspolaganju momčadi, te će vjerovatno sutra biti starter protiv Troyesa".

Bi li mogući dolazak Messija mogao ubrzati odlazak Mbappéa?

"Ne", kratko je poručio Pochettino.

Zanimljivu presicu održao je danas i Pep Guardiola te izravno poručio da Manchester City neće pokušati dovesti Messija.

"Doveli smo Jacka Grealisha i on će dobiti broj 10 jer mu vjerujemo. Messi trenutačno nije u našim planovima. Njegov odlazak iz Barcelone veliko je iznenađenje. Laporta je danas jasno objasnio što se dogodilo. Kao navijač volio bih da je Messi ostao u Barci, a ovako imam nevjerovatnu zahvalnost za najdojmljivijeg igrača kojeg sam ikada vidio.