Region

Drama u Crnoj Gori: Objavljen snimak osobe koja tvrdi da je zauzela filijalu banke u Baru, prijeti da će aktivirati eksploziv!

Barska policija evakuisala je ulicu Maršala Tita, ispred NLB banke, u tom gradu zbog prijetnji muškarca da će aktivirati eksplozivnu napravu, potvrđeno je Anteni M iz Uprave crnogorske policije.

Kako su kazali na Antemu M, slučaj je prijavljen policiji u 7.45, a zasad zvanično nije poznat identitet muškarca. Policija obezbjeđuje lice mjesta.

U međuvremenu na Youtube-u je objavljen snimak izvjesnog Edina Begzića koji, kako kaže u snimku, je uspio u svojoj namjeri da zauzme filijalu NLB banke u Baru, piše Antena M.

"Jer je ukrala pare od poštenog naroda i jadnog naroda i radnika firme Primorka iz Bara i to još od 2010", navodi on na snimku.

Zamolio je političare da ih ostave na miru, jer kako kaže da su radili svoj posao oni bi danas ne bi bili u toj poziciji.

On se obratio premijeru Zdravku Krivokapiću, Dritanu Abazoviću i Aleksi Bečiću.

" Vi ste na vlasti i vi imate moć. Sve što treba da uradite je da neko od vas pozove direktora NLB banke i da kaže vaša banka je ukrala pare od ovih jadnih radnika, molimo vas da u što kraćem roku isplatite im pare i to sa svom kamatom koja im pripada po zakonu", kaže čovjek na snimku.

Razmišljali su kaže da se obrate i predsjedniku Milu Đukanoviću ali s obzirom da kako tvrdi su u poziciji takvoj najviše zahvaljujući njemu, oni ne bi željeli da mu smetaju.

On je u nastavku snimka obrazložio istoriju problema radnika sa bankom.

"Za ovu pljačku u svi znali, ali je niko nije prijavio. Radnici jesu projavljivali ali niko ništa nije uradio po tom pitanju", dodaje on.

Pogledajte snimak čija autentičnost zvanično nije još potvrđena.