Magazin

Cirkus u studiju Face TV-a. Bešlagić uletio i poručio Vukanoviću: Na pos'o!

Glumac Enis Bešlagić, poznat po svom humoru kako ispred kamere, tako i iza nje, odlučio je da se našali sa jednim od najglasnijih opozicionara iz RS - Nebojšom Vukanovićem, prekinuvši njegovo gostovanje u emisiji na Face TV kod Senada Hadžifejzovića.

Emisija je krenula u ozbiljnom tonu, Vukanović je pričao kako ga je u Foči napao presuđeni ratni zločinac, razgovaralo se o najnovijem pozivu predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića upućenom predstavnicima RS da se vrate u institucije BiH, i brojnim drugim temama, a onda je iznenada u studio ušao Bešlagić i izazvao poprilično iznenađenje i kod gosta i kod voditelja.

"Stvarno nema više smisla, na pos'o, ma na pos'o čovječe dragi", rekao je Bešlagić, a potom upitao Vukanovića zar nije trebao biti u skupštini?

Hadžifejzović je kroz smijeh upozorio Bešlagića da on gostuje kod njega tek za tri sata, a glumac mu je odgovorio „da više nije mogao čekati jer su ga nasikirali svojom pričom“.

"Srce će me opaliti", rekao je Bešlagić, a potom sjeo u studio i ispričao kako se Vukanoviću pokvarilo auto, pa je napravio gužvu na cesti.

Vukanović je ovo potvrdio, ali napomenuo kako mu se vozilo pokvarilo još prije tri mjeseca u Doboju, pa je stopirao jedan kamion, koji ga je prevezao na destinaciju na koju se uputio.

"Kakav si ti političar, ne znaš krasti. I ti bio vodio državu", upitao je iznenađeno Bešlagić.

Pogledajte: