Magazin

Je li ona tajna ljubavnica Brada Pitta? Mediji pišu o romansi glumca i švedske glazbenice

Brad Pitt (58), za kojim već nekoliko desetljeća uzdišu žene diljem svijeta, navodno je ponovno zauzet. Srce glumca 'ukrala' je njegova susjeda, švedska pjevačica Lykke Li (35), tvrdi "Mirror".

Lykke i Brad žive u istom dijelu Los Angelesa, tek nekoliko minuta jedno od drugog. Sudeći prema pisanju stranih medija, poznati susjedi zbližili su se u posljednjih godinu dana, a šuška se i da su već neko vrijeme u tajnoj ljubavnoj vezi, prenosi 24sata.hr.

Naime, prošli tjedan je putem društvenih mreža procurila informacija, od strane anonimnog izvora, da je par viđen na intimnom druženju u jednom od poznatih restorana u Hollywoodu.

Imala niz pop hitova

Lykke Li rođena je u Ystadu u Švedskoj. Na svjetsku scenu probila se nizom pop hitova. Jedna od njezinih najpoznatijih pjesama je 'I Follow Rivers' koja na online platformi YouTube ima preko 80 milijuna pregleda.

Osim toga, Lykke je majka šestogodišnjeg sina Diona, a dobila ga je u vezi s glazbenikom Jeff Bhaskerom. Sretnu vijest o prinovi podijelila je na društvenim mrežama 12. veljače 2016. godine.

S obzirom na to da su ona i Brad Pitt susjedi, romantična druženja su, navodno, uspjeli držati daleko od očiju javnosti.

"Ispalo je savršeno za Brada što ima nekoga tko živi toliko blizu njega jer može odnos održavati daleko od očiju javnosti", rekao je izvor za "The Sun".