Vijesti

JU ”Apoteke Sarajevo”: Mi brinemo za Vaše zdravlje

S ciljem unaprjeđenja apotekarske uslužne djelatnosti i osluškivanja potreba naših pacijenata/kupaca JU ''Apoteke Sarajevo'' kontinuirano teži unaprjeđenju i širenja dostupnosti svojih usluga. Zdravstveni profesionalci JU ''Apoteke Sarajevo'' predstavljaju idealan spoj iskustva i mladalačke snage, koji će uz promociju zdravlja i zdravih životnih navika, odgovoriti na sve vaše zahtjeve i potrebe u segmentu očuvanja vašeg zdravlja i koji su na raspolaganju da pomognu i interaktivno učestvuju u svim izazovima koji se postavljaju ispred njih.

JU ''Apoteke Sarajevo'', kao jedina apotekarska ustanova u Kantonu Sarajevo, koja sugrađanima stoji na raspolaganju 24 sata na dan, obezbjeđuje 11 dežurnih apoteka, a to su:

Apoteka Baščaršija, Apoteka Marijin Dvor, Apoteka Novo Sarajevo, Apoteka Dobrinja, Apoteka Vogošća, Apoteka Ilidža, Apoteka Ilijaš, Apoteka Hadžići, Apoteka Hitna.

U 2022. godini svim našim sugrađanima su na raspolaganju dvije nove dežurene apoteke i to: Apoteka Kovačići i Apoteka Otoka.

Sa željom da svim sugrađanima pružimo mogućnost da se informišu o proizvodima koji se nalaze u asortimanu JU ''Apoteke Sarajevo'', njihovoj pravilnoj upotrebi, indikacijama za upotrebu, ali i da podignemo kvalitet farmaceutske usluge, obezbjedili smo informativni (Call) centar, koji je dostupan građanima ne samo u Kantonu Sarajevo, već na području cijele Bosne i Hercegovine.

Informativni (Call) centar dostupan je sugrađanima 24 h dnevno na broj telefona 033 22 33 99 i prava je adresa na koju se možete obratiti ukoliko želite dobiti detaljnu ili dodatnu informaciju o lijekovima, medicinskim sredstvima, dijetskim suplementima, kozmetičkim preparatima i drugim proizvodima koje možete nabaviti u apotekama.

Na oficijelnoj web stranici www.apoteke-sarajevo.ba , našim sugrađanima dostupna je i usluga ''Vaš online farmaceut 24/7 '' putem koje možete dobiti informacije i odgovore na pitanja o upotrebi lijekova, nuspojavama, cijenama, nabavkama potrebnih lijekova, ali što je najvažnije putem online kanala komunikacije omogućili smo pacijentima/kupcima da dobiju sve potrebne odgovore na česta delikatna pitanja, bez potrebne prethodne identifikacije.

Kupovina putem web shop-a JU ''Apoteke Sarajevo''
https://shop.apoteke-sarajevo.ba/

Kupovina putem web shop-a omogućava Vam da u roku od nekoliko minuta pronađete i kupite proizvode koji su Vam potrebni. Na web shop-u JU ''Apoteke Sarajevo'' dostupni su Vam proizvodi iz asortimana proizvoda Galas i proizvodi drugih brendova po kontinuirano sniženim cijenama, te online kupovina predstavlja izvrstan način kupovine bilo kada i bilo gdje uz opuštajuće i ljepše iskustvo kupovine. Prednost kupovine putem web shop-a JU ''Apoteke Sarajevo'' je što se sve narudžbe obrađuju istog dana, te kupljeni proizvodi putem web shop-a na Vašoj adresi mogu biti već narednog dana.