Sport

Real svojim igračima zakupio dvorac za finale Lige prvaka

Real Madrid i Liverpool će u subotu 28. juna na Stade de Franceu u Parizu igrati finale Lige prvaka. Momčad Carla Ancelottija na nevjerovatan način došla je do finala s nizom preokreta dok je Liverpool u završnicu stigao manje-više bez ikakvih problema.

Liverpool je prema kladionicama veliki favorit u finalu, ali Real je u nokaut-fazi pokazao da za njega nema izgubljene situacije i dobro će se Kloppov sastav morati namučiti da ga pobijedi. Realova uprava radi sve kako bi se momčad što bolje pripremila za finale pa je tako zakupila čitav ultraluksuzni hotel Aubergue du Jeu de Palme u okolici Pariza u kojem će igrači boraviti prije finala.

Riječ je o fascinantnom kompleksu koji ima čak 92 sobe. Kako bi osigurao maksimalnu privatnost igračima, Real je zakupio sve sobe, odnosno čitav hotel u kojemu će boraviti samo igrači dok će uprava biti u hotelu u centru grada.

Aubergue du Jeu de Palme osim luksuznih soba ima i golemi golf teren, kompleks bazena, šetalište, saune i kompletan wellness program, a najjeftinija soba inače stoji 500 eura samo za jednu noć.