Svijet

Urnebesan video: Bidenu smetao vjetar pa nije mogao odjenuti sako, pomogla mu supruga

Twitterom se širi snimka Joea Bidena koja prikazuje američkog predsjednika nakon silaska s helikoptera. Pokušao je odjenuti sako, no nije mu pošlo za rukom.

Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja u pomoć mu je priskočila njegova supruga Jill. Nekoliko trenutaka nakon što je zakopčao sako, Bidenu su ispale sunčane naočale na pod. Podignuo ih je i nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

"Biden ne može odjenuti ni sako. Ovo je tužno. I postaje još tužnije", napisao je jedan tviteraš, koji je podijelio snimku na društvenoj mreži.

Neki su komentirali kako je ovo "samo još jedan od predsjednikovih blamova", dok su mu drugi stali u odbranu i pisali neka ga svi ostave na miru jer je nedavno prebolio koronavirus.

"Vjetar je jako puhao pa mu se bilo teško odjenuti. Ostavite ga na miru", "Vjetar nije bio njegov problem. Problem je dezorijentiranost. No bitno da se njegovi zaštitari ne bi ni pomaknuli", "Bitno da ne može kaput odjenuti, a tamo smješta Trumpu", "Šta se događa s Amerikom kad predsjednik ne može ni sako odjenuti?" samo su neki od komentara na Twitteru.