Sport

Dramatično stanje u PSG-u: Mbappe nije zadovoljan, ne tješi ga ni milion eura sedmično

U francuskom nogometnom prvaku Paris Saint Gemainu je dramatično stanje zbog odnosa Kyliana Mbappea i Neymara.

Eskaliralo je u subotu u PSG-ovoj prvenstvenoj pobjedi nad Montpellierom od 5:2. Francuski mediji pišu da je nakon utakmice došlo do velike svađe između francuskog i brazilskog napadača.

Umalo su se potukli oko toga ko bi trebao izvoditi jedanaesterce. Sukob je eskalirao toliko da su ih saigrači morali razdvajati.

Brazilski TNT Sport piše da se u PSG-u dan nakon toga održao sastanak Mbappea i Neymara pod vodstvom sportskog direktora Luisa Camposa. Le Parisien tvrdi da je Mbappe nakon tog sastanka bio bijesan jer je očekivao kako će čelnici kluba stati na njegovu stranu.

Brazilci dodaju kako je Francuz očekivao da bude najveća zvijezda u ekipi te da će se baš svi njemu prilagoditi. Moć koja mu je dodijeljena uznemirila je neke igrače, a Mbappe se sada osjeća odbačeno od ostatka tima.

PSG je Mbappeu po novom ugovoru obećao neke stvari koje dosad nisu ispunjene. Tražio je da izvodi sve penale, a protiv Montpelliera mu je Neymar jedan uskratio.

Francuski ofanzivac tražio je od kluba da proda Neymara, no Brazilac je ostao i počeo sjajno igrati.

Mbappe želi biti jedina prava zvijezda u ekipi i taj koji će završavati sve opasne akcije. Pritom uopće ne želi igrati odbranu, prenosi Index.hr.

To mu se još nije ostvarilo pa se ljuti unatoč plaći od milion eura sedmično, koliko po novom ugovoru zarađuje u pariškom klubu.