Magazin

Nicola nije u dobrim odnosim sa svekrvom Victorijom Beckham: ‘Zeznula me prije vjenčanja’

Glumica i manekenka Nicola Peltz (27) potvrdila je glasine da nije u dobrim odnosima sa svekrvom Victorijom Beckham (48), a razlog njihovih narušenih odnosa je vjenčanica koju je Nicola nosila kad se udavala za Victorijinog najstarijeg sina Brooklyna Beckhama (23).

Nicola je na dan vjenčanja zablistala u vjenčanici brenda 'Valentino', iako je prvi plan bio da će nositi dizajn Victorije Beckham, izjavila je Nicole za magazin Grazia. Nakon što su se počele dogovarati oko dizajna haljine Victoria joj se danima nije javljala, a na kraju je rekla da nije u mogućnosti napraviti vjenčanicu. 

"Čule smo se kako bismo počele dizajnirati haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nije mi se javljala. Victoria je zatim nazvala moju mamu i rekla da njezin atelje ne može napraviti", ispričala je Peltz.

"Planirala sam nositi Victorijinu vjenčanicu i bila sam uistinu uzbuđena što mogu nositi dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Mislila sam da je to baš lijepo i vrlo lijepa priča", priznala je Nicola. 

Činjenica da je Victoria, ali i još nekoliko gostiju došlo u dizajnima Victorije Beckham nije pomogla cijeloj situaciji. Čak je i Nicolina majka nosila haljinu s Victorijinim dizajnom.

Nakon vjenčanja počele su glasine da Nicola nikada nije planirala nositi dizajn njezine svekrve, ali ona tvrdi da to nije istina i da ju je povrijedilo kada je čula da se to priča.

Brooklyn, koji je uvijek bio poznat po bliskom odnosu sa svojom porodicom, u ovom slučaju je rekao da mu je supruga svakako prioritet. 

"Da budem iskren, moja žena mi je očito na prvom mjestu i ne želim je nikada vidjeti uznemirenu. Čuvamo leđa jedno drugome 100 posto i idemo dalje zajedno", izrazio je Brooklyn podršku Nicole još ranije.