Sport

Ronaldo se emotivnom porukom obratio navijačima Juventusa. Sada nikome nije jasno napušta li klub

Juventus je sezonu završio pobjedom 2:1 protiv Lyona, no to nije bilo dovoljno. 'Stara dama' ispala je iz Lige prvaka, ujedno je otkaz dobio i trener Maurizio Sarri kojeg je zamijenio Andrea Pirlo. No, navijače najviše brine hoće li Cristiano Ronaldo ostati u Torinu...

„Sezona 2019/20. je gotova, puno kasnije nego obično, ali ipak prije nego što smo očekivali. Sad je vrijeme za razmišljanje, vrijeme je za analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način za poboljšanje“, započeo je Cristiano Ronaldo svoju poruku navijačima Juventusa na društvenim mrežama te nastavio:

„Ogroman klub poput Juventusa mora uvijek razmišljati kao najbolji na svijetu, raditi kao najbolji na svijetu, kako bismo sebe mogli nazvati jednim od najboljih i najvećih klubova na svijetu. Ponovna titula u Serie A u tako teškoj godini nešto je na što smo ponosni. Osobno, postizanje 37 golova za Juventus i 11 za portugalsku reprezentaciju nešto je zbog čega se suočavam s budućnošću s obnovljenom ambicijom i željom da iz godine u godinu radim sve bolje i bolje. Ali navijači traže više od nas. Od nas očekuju više. I moramo da ispunimo najviša očekivanja. Neka nam ova kratka pauza za godišnji odmor omogući da donesemo najbolje odluke za budućnost i vratimo se snažniji i predaniji nego ikad.“

Navijače je zabrinula posljednja rečenica: „Neka nam ova kratka pauza za godišnji odmor omogući da donesemo najbolje odluke za budućnost...“.

Naime, francuski su mediji objavili kako Cristiano Ronaldo već neko vrijeme preko svog menadžera Jorgea Mendesa intenzivno pregovara s PSG-om! Ronaldo je navodno još u zimskom prijelaznom roku želio tražiti transfer u Pariz, no pandemija koronavirusa ga je spriječila u tome.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection, time to analyse the ups and downs because critical thinking is the only way to improve. A huge club such as Juventus must always think like the best in the world, work like the best in the world, so that we can call ourselves one of the best and biggest clubs in the world. Winning the Serie A once again in such a difficult year is something that we are very proud of. Personally, scoring 37 goals for Juventus and 11 for the Portuguese National Team is something that makes me face the future with renewed ambition and desire to keep doing better and better each year. But the fans demand more from us. They expect more from us. And we have to deliver, we must live up to the highest expectations. May this short vacation break allow us all to make the best decisions for the future and come back stronger and more committed than ever. . See you soon! ????

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Francuzi tvrde kako je sportski direktor PSG-a Leonardo već odradio razgovore s Mendesom, na Parku prinčeva novac nije problem, sigurno je kako bi bez problema mogli Ronaldu ponuditi 30 miliona eura godišnje plaće, a ni odšteta Juventusu - jer Ronaldo ima ugovor do kraja juna 2022. godine - ne bi trebao biti problem.

Jasno je kako su iz Juventusa odmah demantirali sva nagađanja, učinio je to 'najjači' dužnosnik 'stare dame', predsjednik kluba Andrea Agnelli.

„Cristiano Ronaldo ostaje s nama! Siguran sam da će biti ovdje i sljedeće sezone budući da je on stup naše momčadi“, kazao je Agnelli, ali u isto vrijeme nije decidirano odbio ni moguću prodaju... Jer ako stigne prava ponuda, sve je moguće. Jasno je to i navijačima koji su se prisjetili kako je sličnu poruku Portugalac poslao dok je još igrao za madridski Real. I tada je 'tješio' navijače 'kraljeva' kako će sljedeća sezona biti bolja. I na kraju je otišao. U Juventus...