Magazin

Beckhamovi na udaru zbog haljine koju je obukla njihova kćerka za 12. rođendan

Harper Seven Beckham proslavila je nedavno 12. rođendan. Njena majka Victoria Beckham (49) podijelila je na Instagramu fotografije sa proslave na kojima su, uz Harper, Victorijin suprug David Beckham, kao i njihovi sinovi Romeo i Kruz.

Na fotografijama koje je podijelila Viktorija poznata porodica uživa u popodnevnom čaju u kafeu Prada u Harrodsu.

Harper je uslikana kako nosi ljubičastu maksi-haljinu sa čipkastim akcentima. To je model za koji su fanovi smatrali da je previše zrela za mladu devojku, prenosi Nova.rs.

„Haljina u stilu donjeg veša za djevojčicu od 12 godina uopće nije prikladna. Ona je super slatka. Njeno anđeosko lice ne ide uz tu vrstu haljine“, napisao je jedan pratilac.

Drugi je dodao:

"Ne mogu da zamislim da dozvolim da 12-godišnjakinja nosi slip. To nije u skladu sa godinama.”

Drugi su kritikovali izbor popularnog hit mjesta za proslavu rođendana. Napominji da su svoj 12. rođendan slavili sami kod kuće sa nekoliko prijatelja i uz domaću, maminu tortu i zabavne igrice.

Popularni britanski par često je na meti kritika zbog načina na koji odgaja djevojčicu u odnosu na trojicu sinova.

„Ne pružamo više ljubavi kćerki nego sinovima, ali to je jednostavno drugačije. Kada su dječaci mali, možete da ih kotrljate okolo, padnu, podignu se i dobro su“, rekao je David (48), za Elle 2012, kad je Harper imala samo 10 mjeseci.