stvara pomutnju

Kraljevska porodica ponovo u strahu. Brbljavi ujak ušao u “Big Brother”, hoće li otkriti tajne cijeloj naciji?

Članovi britanske kraljevske porodice prolaze težak period.

Princeza Kate (42) oporavlja se od operacije abdomena, kralj Charles (75) liječi se nakon operacije prostate i dijagnoze raka.

I dok se to dešava, drugi član porodice traži svjetla reflektora. Ujak Kate Middelton, Gary Goldsmith (59) od ponedjeljka je u britanskoj "Big Brother" kući i ondje stvara pomutnju.

Kao da već nemaju dovoljno briga, princ William i princeza Kate sada se moraju brinuti i da će ujak odati kraljevske tajne britanskoj TV naciji

U srijedu mu je ekspresno postavljeno pitanje svih pitanja:

“Gdje je Kate?!”

A njegov misteriozni odgovor baš i nije smirio zabrinute obožavatelje.

Tokom razgovora u spavaćoj sobi britanska glumica Ekin-Su Culculoglu (29) iznenadila je Goldsmitha pitanjem koje postavlja cijeli svijet. Ujak Gary je morao progutati i razmisliti.

Njegov odgovor:

"Pa, ona ne želi razgovarati o tome. Postoji neka vrsta bontona. Kad bude objavljeno, mogu vam dati svoje mišljenje o tome.”

Tolika suzdržanost ne pristaje Kateinom drskom skandaloznom ujaku. Je li ga palača obuzdala?

Znatiželjna Ekin-Su ponovno pita:

“Nadam se da je dobro?”

Na to Goldsmith odgovara:

“Znam. Razgovarao sam s njenom mamom, mojom sestrom, ona ima najbolju njegu na svijetu. Povukli su se i sada brinu o porodici.”

Ekin-Su odgovara:

“Čula sam različite stvari o Kate. Ali, šta god bilo, želimo da se vrati.”

Goldsmith zatim uvjerava:

“Vratit će se, naravno da hoće.”

Ali to nije bilo sve. Niti 24 sata nakon što se on uselio, princ Harry (39) i njegova supruga Meghan Markle (42) također su došli na "tapet"!

Katein ujak zadirkivao je kraljevske "bjegunce" i objasnio da je Meghan uništila porodičnu dinamiku.

“Po mom mišljenju, Harry je bio jako, jako, jako voljen dok su bili trio Kate, William i Harry. Svi su zajedno izgledali sretno”, objasnio je ujak.

Pritom je priznao da nikada nije upoznao Meghan.

“Onda se odjednom pojavi ta dodatna dinamika koja stvara toliko drame i prepravlja priču tvrdeći koliko je on (Harry) bio nesretan. To nije fer", govori on o Markle.