počinje snimanje

Vin Diesel u novom će nastavku oživjeti na ekranu još jedan slavni filmski lik

Mogli biste pomisliti da bi Vin Diesel u ovom trenutku bio uglavnom fokusiran na dovršavanje franšize "Brzi i žestoki", a navodno zadnji film još uvijek stoji u razvojnoj "garaži".

No, čini se da je još jedan od njegovih prepoznatljivih likova pretekao Doma Toretta u utrci za ekranima – Richard B. Riddick. Novi film "Riddick: Furya" je sada na redu za snimanje u augustu.

Lik Riddicka nastao je u filmu "Pitch Black" iz 2000., u kojem se on i grupa preživjelih iz srušenog svemirskog broda suočavaju s krvožednim stvorenjima koja love noću - dok je planeta na kojoj su se našli gurnuta u dugu noć.

Dodatno su je istražili u nastavcima "The Chronicles Of Riddick" iz 2004. i "Riddick" iz 2013. godine.

Scenarista i režiser David Twohy, koji je bio na Riddickovom putovanju zajedno s Dieselom od prvog filma, vraća se za "Furyu", gdje se lik konačno vraća u svoj pravi svijet, mjesto kojeg se jedva sjeća u ovom trenutku.

Zabrinut da bi to mogao biti pakleni krajolik posut ruševinama, nije iznenađen otkrićem drugih Furyanaca koji se bore za svoje živote protiv novog čudovišta i da su neki od tih Furyanaca sličniji njemu nego što može zamisliti.