Omiljeni komičar

Slavni Đuro već 30 godina ljubi lijepu Slovenku, a zanimljiva je priča o imenu koje su dali starijoj kćerki

Branko Đurić od 1998. godine u braku je s Tanjom Ribič, no zajedno su duže od 30 godina, a još su zaljubljeni kao prvog dana.

Glumac Branko Đurić Đuro ovih je dana proslavio 62. rođendan, a većinu svog života proveo je uz slovensku glumicu Tanju Ribić (55).

Par je u braku od 1998. godine, a zajedno su duže od tri desetljeća.

"Supruga me nasmijava, ona je jako duhovita. Dok je ljubav, to traje znate i sami, dok postoji ta neka magija između dvoje ljudi, dok to traje, moram kucnuti negdje u drvo… I to, evo, kod nas traje. Čini se da smo se našli nekako u svemiru", ispričao je Branko prošle godine u IN magazinu.

Tom je prilikom spomenuo i njihove kćeri Zalu i Elu.

"Svi se mi nasmijavamo. Starija kćerka je isto glumica, mlađa će isto krenuti tim putem, i sin se bavi sličnim poslom. Uvijek se smijemo, uvijek je tu neka šala, neki humor", rekao je.

Njihova kćerka Zala već uspješno korača glumačkim stopama svojih roditelja, a studij glume završila je u New Yorku. Prošle godine privukla je veliku pozornost na Pulskom filmskom festivalu, gdje je predstavljala film u kojem glumi "Šesti autobus".

Zanimljivo je da je Zala dobila ime po jogurtu.

"Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni maštati o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo nekad imati Zalu", otkrila je jednom prilikom Đurina supruga Tanja.

Đuro je prošle godine na društvenim mrežama pokazao i svoju mlađu kćer Elu, i to povodom njezinog 18. rođendana.

Supruga Tanja jednom je prilikom ispričala i kako je započela njihova romansa.

"Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem pozorištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom harizmom, dobrotom i inteligencijom", kazala je.