tvrde da je najbolja

Možda niste čuli za ovu seriju, ali zovu je savršenom: Ima odlične ocjene, fanovi mole Netflix za novu sezonu

Gledaoci Netflixa mole streaming giganta da proizvede drugu sezonu "apsolutno savršenog" naslova, koji mnogi nazivaju "najboljom serijom" koju su gledali u posljednje vrijeme.

"Jurassic World: Chaos Theory" prati nastavak priče ranijeg spinofa "Camp Cretaceous", a fanovi su potpuno opsjednuti novim naslovom.

    Animirana serija od deset epizoda smještena je u godinama nakon događaja u "Camp Cretaceous", i prati preživjele iz "incidenta" u svijetu iz doba jure koji ih je ostavio da se bore za opstanak godinu dana. Ekipa prijatelja kreće u svoju sljedeću avanturu.

    U tarileru se vidi kako preživjeli otkrivaju smrtonosnu zavjeru koja bi mogla da ugrozi i dinosauruse i čovječanstvo.

    "Chaos Theory" je smješten nakon filma "Jurassic World: Fallen Kingdom" iz 2018., u kojem dinosaurusi mogu slobodno da hodaju Zemljom.

    U sedmici objavljivanja "Chaos Theory" je uspjela osigurati prvih deset mjesta u Velikoj Britaniji i dostigla šesto mjesto na globalnoj listi najgledanijih serija Netflixa.

    Također je dostigla 15.000.000 sati gledanja i 3.800.000 pregleda, a fanovi mole za još.

    "Objavite drugu sezonu", "Ne mogu da se žalim na ovu seriju. Apsolutno je savršena", pišu na društvenim mrežama.

    Na Rotten Tomatoesu, serija je dobila 100% pozitivnih ocjena i impresivnih 93% prosječne ocjene publike.

    "Bio sam opsjednut kada sam ovo gledao! Već sam bio emotivno investiran u ove likove, a oni su me do kraja prilijepili za monitor. Treba mi još", "Najbolja serija", "Serija je bila dobra, a vizuelni efekti savršeni. Nadam se da će naredna sezona biti bolja nego ranije", moglo je da se pročita među brojnim pozitivnim komentarima.