KISELI OSMJESI

Nastavak predstave za javnost: Ben Affleck i Jennifer Lopez ‘razmjenili’ i poljupce

Prije nekoliko mjeseci gledali smo paparazzi fotografije na kojima Ben Affleck i Jennifer Lopez zaljubljeno šetaju držeći se za ruke, a nerijetko su fotografi lovili i njihove strastvene poljupce nasred ulica. Iako se odnos činio idilično, posljednjih nekoliko sedmica čitamo samo o njihovom zahlađenom odnosu, a najnovije fotografije pokazuju da su od strastvenih poljubaca ostali tek 'ovlaš' poljupci u obraz.

Jennifer Lopez i Ben Affleck prisustvovali su košarkaškoj utakmici Samuela, 12-godišnjeg sina kojeg je glumac dobio u braku s Jennifer Garner.

Ipak, sportski uspjesi 12-godišnjaka pali su u drugi plan jer je sve zanimao pozdrav Lopez i Afflecka. Kiseli osmjesi i poljubac u obraz pokazatelj su da je vatra između ovog para gotovo posve ugašena. Međutim, holivudski velikan pokazao je da ga ipak nisu napustili dobri maniri te je supruzi otvorio vrata automobila te se hodajući uz nju ponašao poput pravog gospodina.

Iako su i Affleck i Lopez u posljednjih nekoliko dana snimljeni bez vjenčanog prstena, ovaj put su nosili svoje prstenje.

Paru se na sportskom događaju pridružila i Affleckova majka Anne Boldt te Jennifer Garner.

Affleck i Garner nakon rastave su ostali u dobrim odnosima, a bivša je supruga velika podrška Afflecku koji je već napustio dom koji je dijelio s Lopez.

'Ona u potpunosti podržava njihovu vezu i ne želi ništa više nego da on bude sretan', otkrio je izvor prije nekoliko dana.