moda za sve

Možete li razlikovati Jimmy Choo od cipela koje koštaju 39 eura? Izgledaju skoro pa identično

Najpoželjniji dodatak ovog ljeta nalazi se na vašim nogama. Sve je počelo kada su se slavne osobe spustile u prve redove u odgovarajućoj dizajnerskoj obući. Na Chloeinoj reviji AW24, 16 zvaica, uključujući Siennu Miller i Georgiju May Jagger, nosilo je Maxime sandale s klinastom petom.

Za reviju Yves Saint Laurenta Demi Moore, Kate Moss i glumica Zoe Kravitz odabrale su crne cipele s kaišićem, dok su na Guccijevoj nedavnoj reviji Cruise 2025. Dua Lipa, manekenka Lila Moss i Debbie Harry – čak iu dobi od 78 godina – bile u cipelama s platformom.

Mango - 58 eura
Khaite - 980 eura

Dakle, one su postavile trendove, a mi vam donosimo uglađene i moderne cipele koje ne morate platiti stotine eura.

Zara - 43 eura
Prada - 1043 eura

Baletanke su se vratile u modu, a ako ste ljubitelj mrežastih, Mangove ukrašene cipele prihvatljive cijene su identične ravnim cipelama Khaite od koje koštaju skoro 1.000 eura.

Chanel - 1066 eura i Dune - 105 eura

Crvene cipele sjajan su način za dodavanje hrabre boje odjevnoj kombinaciji, a špicaste cipele bezvremenski su stil. S razlikom u cijeni od 850 eura, par brenda Charles & Keith sigurno ćete dodati u svoju košaricu umjesto onih Valentino. Odlično će pasati uz omiljene traperice ili kraće hlače kako biste ih istakli.

Jimmy Choo - 790 eura i H&M - 39 eura

I tu nije kraj. Clarks ima briljantnu imitaciju Jeannette klompe. Ne samo da su daleko pristupačnije po cijeni od 90 eura 1.100 eura. Uz to, niža peta značit će da ćete u njima moći i hodati.

I Jimmy Choo ima svoju verziju brenda street mode. Riječ je o H&M cipelama, koje su jeftinije 20 puta.