VELIKA POPULARNOST

Baby Lasagna najavio veliku turneju: Imat će čak 21 koncert u 16 država

Marko Purušić najavio je danas veliku EU/UK turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025. Producirana od strane Live Nation, najveće svjetske promotorske kuće, turneja će Baby Lasagnu odvesti u 16 država i na 21 koncert kroz period od 6 sedmica.

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga septembra rasprodani 4 mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Paralelno s koncertnim aktivnostima Baby Lasagna je najavio i novi single i video spot, čiji se izlazak očekuje krajem mjeseca. Nastavak je to velikog globalnoga hit "Rim Tim Tagi Dim", pjesme s uvjerljivo najviše glasova publike na ovogodišnjem Eurosongu, koja trenutno broji više od 36 miliona streamova na platformi Spotify.

Novi niz inozemnih svirki Baby Lasagna objavit će u sljedećih sedam dana.