Gaming

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition stiže iduće sedmice

Beyond Good and Evil tehnički još nije serijal, ali povodom 20 godina postojanja te maštovite igre iz Ubisofta su odlučili modernizirati klasik.

Stiže nam tako drugi po redu remaster, ali će ovaj uz grafička proljepšanja biti i znatno bogatiji dodatnim sadržajima.

Prvo da riješimo tehničke stvari: igra će se izvoditi u 4K rezoluciji i 60 fps-a na platformama gdje je to izvedivo (PC, PS5, XS) te će imati niz korisnih poboljšanja kao što su automatsko snimanje, mogućnost prekidanja cutscena, cross-save opcija i sl.

Tu je i podrška za trofeje / achievemente (njih 20 komada). Glazba je za remaster iznova snimljena u orkestralnoj izvedbi.

Što se tiče novih i dodatnih sadržaja, bit će ih nekoliko. Kroz lov na blago otkrivat ćemo više informacija o djetinjstvu protagonistice Jade, kao i njezinoj poveznici s nadolazećom igrom Beyond Good and Evil 2. Igrači koji traže izazov dobit će novi Speedrun mod, a fanovi hrpu do sada neviđenih crteža, videa, anegdota i drugih materijala iz razvoja same igre.

Beyond Good and Evil – 20th Anniversary Edition najavljen je za PC, PS5, PS4, XS, XBO i NS, a izlazi već 25. ovog mjeseca.