slušalice

Huawei FreeBuds 6i: Jeftino a izvanredno

Ako tražite slušalice s izvrsnim aktivnim uklanjanjem buke (ANC) i ne želite potrošiti puno novca, trebali biste bolje pogledati nove Huawei FreeBuds 6i.

Huaweijeva FreeBuds serija slušalica podijeljena je u tri kategorije proizvoda - skupi vodeći FreeBuds Pro, dobri svestrani FreeBuds i pristupačni FreeBuds i. Tu su i vrhunske posebne značajke kao što su FreeBuds ruž za usne i FreeClip. Dok skuplji modeli osvajaju bodove vrhunskim funkcijama i još intenzivnijim zvukom, performanse najjeftinijih slušalica ne mogu se zanemariti. Zvuk im je obično čist, uravnotežen i dobro ugođen, a dizajnom i funkcionalnošću usporedivi su s mnogo skupljim konkurentima.

Za nove Huawei FreeBuds 6i slušalice dostupne su tri boje: crna, ljubičasta i bijela. Slušalice su izrađene od plastike u sva tri kućišta, no barem se crna i ljubičasta kućišta, sa svojom mat završnom obradom, čine malo kvalitetnijim od sjajnog, bijelog modela. Tanak spremnik za punjenje usklađen je bojom sa slušalicama i trebao bi stati u većinu džepova. Općenito, korišteni materijali, osjećaj i izrada čine se vrlo dobrim i iznad cjenovnog razreda, lijep bonus za korisnike.

Slušalice su zaštićene od prašine i prskanja vode s IP54 certifikatom. Ne biste trebali ići na plivanje sa slušalicama na ušima, ali nove FreeBuds slušalice lako podnose znoj tokom sporta i kiše. Otisci prstiju također nisu problem na kućištu za punjenje i slušalicama u crnom testnom modelu ne morate uvijek imati krpu za čišćenje. Poklopac spremnika za punjenje također potvrđuje dojam čistoće - ništa se ne klima i ne škripi prilikom otvaranja i zatvaranja. LED svjetlo pokazuje status baterije i uparivanje. Cijena im je za nečije džepove i više nego povoljna - 99 eura.