crna gora

Sprema se atentat na Milu Đukanovića? DPS: Imamo detalje, ali neka se oglase nadležni organi

Predsjednik DPS-a Danijel Živković poručio je na današnjoj konferenciji za novinare, a vezi informacije da se na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića sprema atentat, da treba sačekati da se oko toga oglase nadležni organi.

„Upoznat sam sa detaljima, ali najbolje da se dobiju informacije od nadležnih organa da ne bude da mi manipulišemo informacijama. Nije moje da ja otkrivam“, poručio je Živković.

Podsetimo, bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, inače bivši lider DPS-a, obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, saopćeno je Vijestima iz njegovog kabineta.

Živković je također poručio da je skandalozna jučerašnja presuda Saveta Višeg suda u Podgorici u slučaju “državni udar”.

“Presuda govori o stanju u crnogorskom pravosuđu.

Poslali su poruku da se državni udar nije ni desio. Ovo je važan postupak koji u sebi nosi visoki element državne opasnosti”, kazao je on.

Podsjetimo, Vijeće Višeg suda je u ponovljenom postupku sve optužene u tom slučaju, među kojima su sadašnji predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić i lider DNP-a i poslanik Milan Knežević, oslobodilo krivice, prenosi RTCG.