glamur

Charlize Theron u Parizu: Krade pažnju Olimpijskim igrama

Dan prije svečanog otvaranja brojne su zvijezde odzvanjale na igrama u Parizu. Charlize Theron bila je privlačna za oko.

Sport je glavni fokus na Olimpijskim igrama, ali posebno u prijestolnici mode kao što je Pariz, stvari mogu biti glamurozne i sa strane: dan prije službene ceremonije otvaranja Ljetnih olimpijskih igara 2024., brojne zvijezde već su se okupile u glavnom gradu Francuske kako bi gledajte utakmice na Uvodu u glamurozni događaj "Prelude to the Olympics" u Fondaciji Louis Vuitton.

Među prisutnima je bila i holivudska zvijezda Charlize Theron (48) koja je oduševila kao suvoditeljica u sportskoj, ali glamuroznoj mini haljini.

Južnoafrikanka je odisala glamurom u četvrtak navečer (25. jula) u odjevnoj kombinaciji u teniskom stilu i dodacima koji pokazuju koji će plemeniti metal biti najtraženiji u nadolazećim sedmicama:

Theron je nosila bijelu, asimetričnu mini haljinu na jedno rame sa šlepom od sorte iz Diora i kombinirala ga sa srebrenim štiklama i zlatnim clutchem, također iz Diora. Glumica je imala labavo zakopčanu kosu.

Među pozvanima na zabavu "Prelude to the Olympics" bili su Bernard Arnault (75), šef LVMH-a i Pharrell Williams (51), muzičar i kreativni direktor Louis Vuittona, kao i šefica Voguea Anna Wintour (74).

Gosti na događaju bili su i teniska ikona Serena Williams (42), zvijezda "Medvjeda" Jeremy Allen White (33), teniska legenda Novak Đoković (37) sa suprugom Jelenom (38), glumica Sophia Bush (42) sa svojom partnericom, nogometašicom Ashlyn Harris (38), zvijezda “Challengersa” Zendaya (27) i brojni drugi.