nova kolekcija

Ovaj chic komplet tek je stigao u Zaru i već se prodaje brzinom svjetlosti: Nosiv je u svim prilikama i svima pristaje

Iako su sezonske rasprodaje i dalje u toku, istinske ljubiteljice mode ne mogu odoljeti novim kreacijama koje su stigle na police popularnih trgovina. Španski modni div Zara lansirao je senzacionalan minimalistički co-ord set koji odiše elegancijom i šikom, a uskoro bi se mogao u potpunosti razgrabiti.

Tokom ljetnih mjeseci brojne zaljubljenice u modu okreću se komadima u neutralnim nijansama. Osim što izgleda profinjeno, odjeća u ovakvim bojama izrazito laska preplanuloj puti i svakom outfitu daje dozu ‘tihog’ luksuza.

Zbog svega navedenog, nije ni čudo da je komplet iz nove kolekcije high street diva Zare u kratkom roku opčinio modne ovisnice. Riječ je o setu koji spaja elegantne zvonolike hlače na crtu i zavodljivi topić otkrivenih ramena.

Gornji dio prošiven je na području trbuha poput korzeta, čime optički stanjuje struk i proljepšava liniju. Oba odjevna predmeta izrađena su od kombinacije pamuka i poliesterskog vlakna, što ih čini vrlo ugodnima za nošenje ljeti.

Topić krase i bočni prorezi pa efektno izgleda i uz druge modele hlača i suknji. Ovaj komplet s lakoćom se može isfurati u svim prilikama – od ležernih preko poslovnih do nešto svečanijih. Pristaje uz razne vrste modnih dodataka, naročito sandale s visokim potpeticama te kožne i slamnate torbe.

Zarin novi topić i hlače već su postali predmet žudnje svjetskih trendseterica. Tome najbolje svjedoči podatak da je na službenim stranicama brenda preostalo svega nekoliko konfekcijskih brojeva.

Dok se gornji dio prodaje po cijeni od 79,95 KM, za donji je potrebno izdvojiti dodatnih 71,95 KM.