pomoć na cesti

Tri stvari koje možete učiniti ako vaš automobil ostane bez baterije


Kao i kod običnog automobila na benzin, uvijek postoji briga da ćete ostati bez snage i zaglaviti daleko od kuće ili sljedeće stanice za punjenje. U takvim slučajevima postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste dobili pomoć.

Pomoć na cesti


Pomoć na cesti od velike je pomoći svakoj vrsti automobila. Budući da ne možete dovesti plin u električni automobil, pozivanje pomoći na cesti mogla bi biti najbolja pomoć koju možete dobiti.

Kada kontaktirate svoju službu za pomoć na cesti, svakako ih obavijestite da imate električni automobil kako bi mogli doći s platformom, kamionom za vuču ili prijenosnim punjačem.

Platforma je jedini način za vuču električnog vozila jer ako koristite uže ili bilo koji drugi način, to bi moglo ometati električne sisteme i funkcioniranje automobila.

Vaša pomoć na cesti pomoći će vam odvući automobil do najbliže stanice za punjenje ili ga tamo napuniti umjesto vas ili ga odvući do vašeg doma ako više volite da ga ondje punite.

Kamion za vuču


Vuča električnog vozila zahtijeva mnogo mjera opreza. Postoje tvrtke za vuču obučene za vuču električnih vozila bez uništavanja njihovih elektroničkih komponenti, mehanizama za punjenje i baterije.

Kompanije koje su spremne za vuču električnih i hibridnih automobila imaju jedinstvenu podlogu od nula stupnjeva u koju će se smjestiti električno vozilo bez kvara električnih komponenti i drugih bitnih dijelova vozila. Većina električnih automobila niže je od tla od običnih automobila, što ih čini težim za vuču. Provjerite ima li kamion za vuču koji zovete iskustva s vučom električnih vozila.

Punjač za mobitel


Nedavno je uveden način punjenja električnih vozila pomoću kamiona za vuču. Uvođenje mobilnih punjača pomoći će vam da se što prije vratite na cestu. Malo je tvrtki koje su uvele prijenosne sisteme punjenja koji bi mogli pomoći vozačima električnih vozila koji zaglave na cesti.

Kada nazovete svoju službu za pomoć na cesti, moći će vam donijeti brzi punjač kojem će trebati malo vremena da napuni vaš automobil i uskoro ćete biti na svom putu.

Većina plinskih generatora koje će vaša pomoć na cesti dobiti daju 9,6 kilovata i generiraju 240 volti. Raspitajte se kod svog pružaoca pomoći na cesti da saznate nudi li naplatu za mobilni telefon. Često to nije, oni to možda nude.