madison

Michelle Pfeiffer ima novu ulogu u neovestern-seriji

Već neko vrijeme kruže glasine o planiranoj nasljednoj seriji "Yellowstone". Serija u kojoj je dosad glavnu ulogu imala holivudska zvijezda Kevin Costner (69) ove će godine završiti drugom polovinom pete sezone.

Nastavak projekta, koji je u početku bio poznat pod radnim naslovom “2024”, sada polako poprima svoj oblik. Američki industrijski časopis "Variety" javlja da će glavnu ulogu preuzeti filmska legenda Michelle Pfeiffer (66).

Naslov nove serije, koja je smještena u sadašnjost i vjerovatno će hronološki neprimjetno slijediti finale "Yellowstonea", sada je određen. Piše: "Madison".

Pfeiffer glumi Njujorčanku koja se s porodicom seli iz velikog grada u ruralnu američku državu Montanu. Nastanjuju se u dolini rijeke Madison u središnjoj Montani. Prema Paramountu, koji stoji iza produkcije, "The Madison" ima iskren pogled na "tugu i ljudsku povezanost".

S obzirom na to da je Pfeifferova glumačka postavka sada službeno potvrđena i da je poznat naslov serije, prvi put su dostupne pouzdane informacije o nasljedniku "Yellowstonea". U prošlosti se govorilo da bi Matthew McConaughey (54) mogao preuzeti glavnu ulogu.

Osim Pfeiffer, nedavno su kružila imena zvijezde veterana Kurta Russella (73) i glumca iz serije "Suits" Patricka J. Adamsa (42) za glumačku ekipu serije. Ostaje za vidjeti hoće li oni biti i službeno potvrđeni u narednim danima.

Neovestern serija "Yellowstone" najuspješnija je dramska serija na američkoj televiziji posljednjih godina.

Produkcija tvorca serije Taylora Sheridana (54), bivšeg glumca koji se okrenuo scenarizmu, već je proizvela dva spin-offa. “1883” se odvija u godini naslova i prati doseljeničko putovanje.

"1923" govori o drugačijoj generaciji obitelji Dutton, koja se, između ostalog, bori protiv prohibicije i ekonomskog pada zemlje 1920-ih.