zapanjujuće slike

Frustrirana Kate Beckinsale se uhvatila ukoštac s glasinama o svom izgledu: Maltretiranje uzima danak

Kate Beckinsale je oduševila svoje fanove, podijelivši niz zapanjujućih fotografija iz svog luksuznog meksičkog utočišta, gdje su joj se pridružili i njeni kućni ljubimci.

    Uvijek glamurozna glumica, koja je nedavno napunila 51 godinu, izgledala je senzacionalno dok je pozirala u potpuno crnom dvodijelnom kompletu koji je istaknuo njen ravan trbuh i zategnute noge.

    U pravom stilu Kate, pokušala je zatražiti pomoć svoje voljene mačke Willow i svog pahuljastog pomeranca Myf za improvizirano fotografiranje.

    Međutim, čini se da Willow nije bila raspoložena za glavnu ulogu.

    Nakon nekoliko snimaka, živahna mačka odlučila je da je dosta, nezadovoljno režeći prije nego što je brzo otišla sa scene.

    Uvijek duhovita, Kate je naslovila objavu "Problematično dijete".

    Međutim, stvari su krenule malo ozbiljnije kad je Kate otkrila da snimanje nije prošlo po planu - zadobila je lakšu povredu.

    Glumica je podijelila krupni plan male, ali primjetne ogrebotine na svojoj koži, uspomene koja je ostala iza ne baš entuzijastičnog učešća Willow.

    Unprkos manjoj nezgodi, Kate je uspjela izgledati blistavo kao i uvijek.

    Posljednjih mjeseci Kate se također uhvatila ukoštac s glasinama i nagađanjima o svom mladolikom izgledu.

    Jasno je dala do znanja da se nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima.

    U iskrenoj objavi na Instagramu, Kate je izrazila svoju frustraciju upornim glasinama, rekavši:

    "Mrzim pričati o ovome jer mrzim dodavati ovaj razgovor, ali to činim jer podmuklo maltretiranje bilo koje vrste s vremenom uzima danak."