STIŽE U DVA DIJELA

Izašao je prvi dio četvrte sezone ‘Emily u Parizu’: Na premijeri glumci hit serije otkrili detalje

Jedna od omiljenih Netflixovih serija, Emily u Parizu, vraća se s četvrtom sezonom! Nova sezona bit će podijeljena u dva dijela - prvih pet epizoda na Netflix dolaze 15. augusta, a drugi set od pet epizoda 12. septembra.

Inače, serije je to u čijem je središtu Emily, voditeljica marketinga, koja se preselila u Francusku zbog posla. Suočava se s prilagodbom u novoj sredini, životu u Parizu kao Amerikanka, a na premijeri glumica koja utjelovljuje glavni lik, Lily Collins, otkrila je kako ljubitelje serije čeka more avantura i drame.

"Ono što mogu reći jest da vas sve čeka više zabave, više mode i, naravno, više drame", otkrila je glumica, piše Forbes.

Glumci su se na premijeri, koja je bila u Los Angelesu, složili kako je nova sezona 'haotična', 'srceparajuća' i 'avanturistička'.

"Emily će morati odlučiti je li sve što je ikada željela doista ono što joj treba, i dok će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone donosi neke neočekivane obrate", dodala je glumica.

U nastavku donosimo detalje nove sezone ove popularne serije.

Nakon dramatičnih događaja na neuspjelom vjenčanju Camille i Gabriela, Emily je u šoku: ima snažne osjećaje prema dvojici muškaraca, ali sada Gabriel očekuje dijete s bivšom, a Alfiejevi najgori strahovi o njoj i Gabrielu su se obistinili. Na poslu, Sylvie je prisiljena suočiti se s trnovitim dilemama iz prošlosti svog braka, a tim Agence Grateau navigira kroz promjene osoblja. Mindy i bend pripremaju se za Eurosong, ali kad ponestane sredstava, prisiljeni su biti štedljivi. Emily i Gabrielova hemija je neosporna dok zajedno rade na Michelin zvijezdi, ali dvije velike tajne prijete da unište sve o čemu su sanjali.

Inače, većina stare glumačke ekipe iz treće sezone vraća se i u četvrtom nastavku. Tu su Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount.

Netflix je otkrio da će se ekipi pridružiti britanski glumac Rupert Everett kao Giorgio Barbieri, vlasnik globalne firme za unutrašnji dizajn sa sjedištem u Rimu, koji je desetljećima prijatelj sa Sylvie, Emilynom direktoricom, i voli biti u centru svake zabave.