pop-ikona

Madonna objavila rijetku fotku s djecom. Jedan detalj privukao posebnu pažnju


Kraljica popa se na društenim mrežama pohvalila rijetkom porodičnom fotografijom, a ako ste mislili da je riječ o idiličnom prikazu porodice za trpezarijskim stolom ili otkačenoj fotografiji s ljetovanja - prevarili ste se.


Madonna je objavila sliku sa svoje šestero djece, pa su tako uz njenu biološku kćerku Lourdes i sina Rocca pozirala i djeca usvojena iz Malawija.

Upravo je Rocco proslavio 24. rođendan, a na rođendanskom se slavlju okupila cijela porodica, što je bila sjajna prilika za jedan porodični portret u kojem ponosna majka Madonna stoji u središtu odjevena u bijelu čipkastu haljinu.

Galerija fotografija tako je otkrila da je mladić rođendan proslavio na romantičnoj destinaciji u blizini mora, a velika torta nosila je natpis 'Sretan rođendan, Rocco'.

Pjevačica je fotografije opisala italijanskim izrazom 'sladak život', što sugerira da je slavlje održano u Italiji. Osim toga, pjevačica je u petak s grupom od 30-ak ljudi stigla u Pompeje, gdje je proslavila i svoj 66. rođendan.

Rođendanskom slavlju prisustvovao je i Akeem Morris, nogometaš rođen na Jamajki s kojim je poznata muzičarka objavila već nekoliko fotografija.

Na posljednjoj objavljenoj zajedničkoj fotografiji Madonna i Morris hodaju zagrljeni i usklađeni u outfitima bijele boje.