za luksuzne aute

Bridgestone lansira novu gumu Dueler Ascent za sve terene

Prema Bridgestoneu, novi Dueler je posebno dizajniran za moderna luksuzna vozila, posebno 4x4 kamione i SUV vozila.

Ima potpuno redizajniran uzorak gaznog sloja s odbijačima kamenja, proširenim urezima za smanjenje buke i isprepletenim lamelama za poboljšanu trakciju na snijegu, javlja Bridgestone.

Bridgestone je lansirao novu gumu Dueler za sve terene, nasljednicu Dueler A/T Revo 3 . Nova guma, nazvana Dueler A/T Ascent, posebno je dizajnirana za moderna luksuzna vozila i 4x4 kamione i SUV vozila.


Prema Bridgestoneu, novi Dueler ima potpuno redizajniran uzorak gaznog sloja. Ima kvadratni dizajn ramena s odbijačima kamenja, proširenim utorima na gaznom sloju i urezima podešenim za smanjenje buke i kidanja ceste.

Novi Dueler također ima ocjenu Three-Peak Mountain Snowflake (3PMSF), što potvrđuje da je dovršio testiranje ubrzanja u srednje nabijenom snijegu i postigao najmanje 110 posto trakcije referentne gume za sva godišnja doba. Uz ocjenu 3PMSF, nova guma je Bridgestoneova prva guma za sve terene napravljena s Enliten tehnologijom brenda usmjerenom na okoliš, koja koristi reciklirane materijale za smanjenje utjecaja svake gume na okoliš.

Jedan Bridgestoneov inženjer opisao je misiju nove gume kao "razviti luksuznu kamionsku gumu koja bi se mogla nositi s stazama vikendom bez žrtvovanja udobnosti svakodnevnog putovanja na posao", rekao je Bridgestoneov inženjer Jeremy Norwood.

Novi Dueler je sada u prodaji, a veličine su dostupne u 35 primjeraka. Veličine točkova usmjerene su na kamione i terenska vozila i dolaze u promjerima od 17 do 22 inča. Novi all-terrain dolazi s ograničenim jamstvom od 60.000 milja. Cijene počinju oko 250 dolara i razlikuju se ovisno o veličini.