policija u šoku

Momentalna zabrana: Pogledajte šta je sve nakačio na Passata

Policija nemačkog grada Kaiserlauterna morala je da obavi neobičnu intervenciju - sa ulica su sklonili VW Passat na koji je bilo nakačeno sve i svašta.

Vozilo je bilo opremljeno mješavinom solarnih panela i LED svjetala. Na njemu su visile i kese za smeće. Automobil je brzo privukako pažnju patrole, navodi se u izvještaju policije, prenosi Stripes.

Nakon detaljnijeg pregleda, policajci su pronašli solarni panel koji je nesigurno pričvršćen za krov metalnim cijevima i šarafima, dok su drugi panel i LED svjetlo pričvršćeni za haubu pomoću traka i kuka.

Modifikacije se tu nisu zaustavile - plastične kuke pričvršćene za zadnje prozore držale su vreću za smeće na strani suvozača-

Čini se da drvena daska koja se vidi na policijskim slikama pruža prostor za dodatne priključke.

Vozač (24) je lociran preko registracije vozila. Rekao je policajcima da je vozio ovaj automobil neko vrijeme bez ikakvih pritužbi, navodi se u izveštaju.

Zvaničnici nisu rekli da li je vozač objasnio svrhu ovolikih modifikacija.

Naravno, automobil je isključen iz saobraćaja dok ne prođe reviziju i dobije ponovo dozvolu.

Vlasti su podsjetile vozača da jednostavno uklanjanje dodataka ne bi bilo dovoljno da se vozilo vrati na put, već mora da ponovi cijelu registraciju i sve preglede ispočetka, prenosi B92.