Pax Jolie-Pitt

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta prvi put snimljen nakon nesreće. Vidljive su posljedice

Pax Jolie-Pitt, usvojeni sin Angeline Jolie i Brada Pitta, snimljen je prvi put nakon nesreće koju je doživio na električnom biciklu, kada se vozio gradom bez kacige. Fotografi su ga snimili tokom izlaska s majkom u restoran, a pažnju je privukao ljubičasti gips na njegovoj desnoj ruci koji otkriva posljedice nesreće koju je doživio krajem jula.

Pax se zabio električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Često je viđen kako juri ulicama Los Angelesa na svom električnom biciklu bez zaštitne kacige, koju nije nosio ni u trenutku nesreće. Hitno je hospitaliziran i neko vrijeme proveo je u bolnici, a zatim je pušten na kućnu njegu.

Podsjećamo, Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao tri godine, a Brad ga je službeno usvojio 2008. godine. Nakon što su se Angelina i Brad razišli 2019. godine, Pax je za Dan očeva sljedeće godine napisao ružne riječi svom ocu.

"Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo."

"Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće", sarkastično je zaključio.