ludo zaljubljena

Taylor Swift prvi put javno progovorila o novoj ljubavi

Popularna pjevačica sinoć je na dodjeli MTV nagrada zapečatila godinu kao jedna od najvećih, ako ne i najveća muzičarka današnjice. Taylor Swift je sinoć ušla u hisotriju kao prvi umjetnik koji je pet puta osvojio kip srebrnog astronauta u kategoriji 'Video godine', a pobjedu joj je osigurao spot za pjesmu 'Fortnite' u suradnji s Post Maloneom.

Spot je u samo četiri mjeseca pregledalo više od 107 miliona korisnika na YouTubeu, a Swift je na pozornici održala govor u kojem je otkrila kako je izgledalo snimanje spota.

Iako je crno-bijeli spot opisala kao pomalo tužan, pjevačica je otkrila da je cijela saradnja s Post Maloneom bila prekrasna i obilježena ugodnom atmosferom. Međutim, u svom je pobjedničkom govoru podijelila da je glavni 'krivac' za pozitivu na snimanju ipak njezin dečko Travis Kelce.

Tokom brojnih nastupa na turneji pokazala je koliko joj znači njegova podrška, a u govoru je to sada konačno i izrekla!

"Kad god smo završili sa snimanjem neke scene, uvijek bih čula da neko glasno navija i plješče s druge strane studija. Taj neko je moj dečko Travis. Sve što taj čovjek napravi, pretvara u sreću i zabavu i čaroliju. Zato mu želim zahvaliti što je to nadodao našem snimanju. Uvijek ću to pamtiti', rekla je pjevačica koja je na sceni već više od desetljeća.