drama u manchesteru

Platio ga 95 miliona eura, a sad nije sigurno da će igrati: Ten Hag tvrdi da mora ‘zaslužiti mjesto’

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag priprema se sa svojom momčadi za utakmicu Carabao kupa protiv trećeligaša Barnsleya, koju će igrati u utorak.

Glavno pitanje novinara u Engleskoj uoči te utakmice bilo je hoće li igrati Antony, Brazilac kojeg je United prije dvije godine platio 95 miliona eura.

"Vidjet ćemo kakav će sastav biti protiv Barnsleya. Imamo trening svaki dan i svatko mora zaslužiti pravo da igra za Manchester United. Kad budu imali pravi stav i kad pokažu na treningu dobre nastupe, onda će igrati", rekao je Ten Hag, koji je s Unitedom osvojio FA kup prošle sezone.

"Carabao kup i FA kup su važni. Mnoge momčadi im pridaju pozornost, vlasnici klubova i treneri žele osvojiti trofeje. Vidio sam kako se momčadi bore za osvajanje kupova i mi želimo isto to", rekao je nizozemski trener.

Antony je u velikoj krizi

Antony (24) je u Englesku stigao iz Ajaxa upravo na inicijativu Ten Haga, ali je jako razočarao. Ove je sezone igrao samo minutu. Dribler iz Sao Paula odigrao je ukupno 83 utakmice za Manchester United te zabio 11 golova. Prošla sezona za njega nije bila dobra. Upao je u krizu iz koje se još uvijek nije izvukao. Cijena mu je u međuvremenu na Transfermarktu pala na 25 miliona eura.