Sport

Nakon pobjede na Stuttgartom, Modrić i Rudiger se na Instagramu dopisuju na hrvatskom jeziku

Real Madrid je sinoćnjom pobjedom nad Stuttgartom (3:1) još jednom sjajno otvorio novu sezonu Lige prvaka. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0, a do 83. minute 1:1, prije nego što će loptu iz kornera izvesti Luka Modrić i njom naciljati glavu Antonija Rüdigera za vodstvo "Kraljeva".

Hrvatski fudbaler je još jednom pokazao o kakvom se igraču radi, te je može se reći jednom asistencijom za Antonija Rudigera prelomio utakmica u korist Madriđana.

Naime, Luka je ubacio jedan korner, te tako pronašao najvišeg u skoku, njemačkog defanzivca Rudigera koji je pogodio za 2:1.

Zanimljivo, i za prošla dva gola njemačkog stopera zaslužan je bio kapetan Reala i hrvatske reprezentacije. Rudiger ih je na Modrićeva dodavanja zabio Atletico Madridu u polufinalu španskog superkupa i Mallorci u prvenstvu. Bili su mu to i jedini golovi prošle sezone.

Modrić se u ranim jutarnji sat na Instagramu javio svojim pratiteljima. Na engleskom jeziku napisao je "Liga prvaka vratila se na Bernabeu", a onda označio Rüdigera i na hrvatskom poslao poruku i njemu. "Bravo, brate", poručio mu je Modrić. Nijemac se ubrzo javio s porukom: "Moj učitelj."

View this post on Instagram

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)