nije zadovoljan

Pogledajte sramotnu reakciju Mbappea nakon golčine Endricka. Zbog ovoga ga ne vole

Realovo čudo od djeteta Endrick postigao je sjajan gol za konačnih 3:1 u pobjedi Reala nad Stuttgartom u prvom kolu Lige prvaka.

Brazilskog tinejdžera i golgetera Real je doveo ovog ljeta za 47.5 miliona eura iz Palmeirasa. Endrick je za manje od mjesec dana postao najmlađi strijelac u historiji Reala u La Ligi, a onda protiv Stuttgarta sinoć i najmlađi strijelac Reala ikad u Ligi prvaka.

Neuhvatljivo je istrčao kontru i onda iz daljine ljevicom zakucao loptu u mrežu. Način na koji je Endrick zabio pokazuje ne samo da je izvanserijski talent nego i da je pozitivno drzak. Naime, dok je on jurišao prema golu, isto su činili i njegovi saigrači Mbappe i Vinicius. Pri tome je Francuz bio u najboljoj poziciji za poentiranje od njih trojice.

Međutim, Endrick je, umjesto da proigra nekog od starijih i daleko uglednijih suigrača, odlučio akciju završiti sam. To je impresivno uspio, ali na društvenim mrežama se pojavilo kontroverzno tumačenje Mbappeove reakcije na to.

Sudeći prema Mbappeovom govoru tijela i prije svega gestikulaciji rukama, njemu je navodno prva reakcija na suigračevu golčinu bila da je poprati prigovorom što mu Endrick nije dodao, nego je pucao.