IZNENADILA FANOVE

Adele nakon odluke o pauzi izazvala novi šok: ‘Ako to dopusti, izgubit će naš respekt’

Engleska pjevačica Adele, poznata po svojim emotivnim baladama i snažnim vokalnim izvedbama, završila je seriju od deset koncerata u Munchenu, gdje je oduševila publiku svojim nastupima.

Nakon uspješnog niza koncerata u Njemačkoj, pred njom je novi izazov – u novembru će nastaviti svoj veliki povratnički niz u Las Vegasu. Ovi koncerti u Las Vegasu označit će kraj trenutne turneje, a ujedno će biti i njezini posljednji koncerti prije nego što uzme dužu pauzu od muzičke karijere.

Međutim, dok obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju priliku da je vide uživo, nevjerojatno visoke cijene ulaznica su izazvale šok.

Šokantne cijene

Prema stranici Seat Geek, cijene ulaznica za prva mjesta uz pozornicu dosežu više od 5000 dolara, dok će oni koji se odluče za sjedala na zadnjim mjestima dvorane morati izdvojiti između 3500 i 4800 dolara.

Preprodavači, s druge strane, nude ulaznice po vrtoglavim iznosima, pa se tako karte za mjesta u prvom redu prodaju za nevjerojatnih 13.000 do čak 70.000 dolara. Mnogi obožavatelji bili su šokirani ovim cijenama te su svoje nezadovoljstvo masovno izrazili na društvenim mrežama.

“Ulaznice u Münchenu su bile besplatne naspram ovih cijena", "Ako dozvoliš ovo kao umjetnik, onda gubim svako poštovanje prema tebi", "Zato je dosta Amerikanaca stiglo na koncerte u Njemačkoj", pisali su obožavatelji na Instagramu.