hit serija

Ovo se s nestrpljenjem čeka: Netflix je objavio neke detalje druge sezone One Piece

Jeste li umorni od čekanja da vam transponderski puž donese najnovije o ONE PIECE sezoni 2? Netflix je sad objavio detalje.

U posebnom videu u septembru prošle godine, kreator serije Eiichiro Oda podijelio je s obožavateljima koliko je oduševljen što "ljudi širom svijeta uživaju u showu." Dodao je da je dvije sedmice nakon lansiranja "primio sjajne vijesti" da je Netflix odlučio obnoviti seriju za drugu sezonu. "Avanture Iñakija [Godoya] i slamnatih šešira uživo nastavit će se!"

Dakle, dok čekate povratak svojih omiljenih Slamnatih šešira, evo svega što do sada znamo o 2. sezoni ONE PIECE, uključujući pismo od Ode, glavna ažuriranja glumaca i mnoštvo zavirivanja iza kulisa.

Kada počinje snimanje 2. sezone ONE PIECE?

Prema riječima samog Ode, snimanje je "uveliko u toku". Nova sezona će pokrivati ​​Loguetown, Reverse Mountain (Twin Capes), Whisky Peak, Little Island i Drum Island.

Doletjevši iz cijelog svijeta — Meksika, Japana, Los Angelesa i Las Vegasa — Slamnati šeširi vratili su se u Južnu Afriku kako bi snimili ONE PIECE sezonu 2. Gledajte Monkey D. Luffyja (Iñaki Godoy), Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero) i Sanji (Taz Skylar) ponovno se ujedinjuju u The Going Merry u videu iznad, dok se spremaju otploviti na Grand Line.

Šta će se dogoditi u 2. sezoni ONE PIECE?

U prethodnom razgovoru ONE PIECE ko-showrunera, pisca i izvršnog producenta Matta Owensa s Tudumom, otkrio je da će dr. Kureha definitivno biti dio 2. sezone. “Kad se okupila soba za pisce 2. sezone, znali smo koliko smo daleko i da će ovaj lik dr. Kureha biti veliki dio sezone.”

Owens je također željan upoznati gledatelje s nekim drugim miljenicima obožavatelja sljedeće sezone, pogotovo jer je “Oda svima rekao da ćemo se susresti s Chopperom u 2. sezoni.” Slamnati šeširi također će biti u Grand Lineu — “Mjesto o kojem smo pričali tokom cijele 1. sezone, sada smo u njemu,” rekao je Owens.

Ko se pridružuje glumačkoj ekipi ONE PIECE sezone 2?

Novi članovi glumačke postave za 2. sezonu ONE PIECE uključuju:

Charithra Chandran ( Bridgerton ) kao Miss Wednesday

Sendhil Ramamurthy (Never Have I Ever, Do Aur Do Pyaar) kao Nefertari Cobra

Katey Sagal (Sinovi anarhije, The Conners) kao dr. Kureha

Mark Harelik kao dr. Hiriluk

Daniel Lasker (Raised by Wolves ) kao Mr. 9

Camrus Johnson (Batwoman) kao Mr. 5

Jazzara Jaslyn (Ratnik) kao Miss Valentine

David Dastmalchian (Late Night with the Devil) kao g. 3

Werner Coetser (Getroud je upoznao ragbi) kao Dorry

Brendan Murray (Raised by Wolves) kao Brogy

Clive Russell (Igra prijestolja) kao Crocus

Callum Kerr (monarh) kao Smoker

Julia Rehwald (Pustolovine mladih jedija Ratova zvijezda) kao Tashigi

Rob Colletti (The Many Saints of Newark) kao Wapol

Ty Keogh (24 sata života) kao Dalton

O čemu je ONE PIECE ?

Franšiza prati mladog pirata Monkeya D. Luffyja (Godoy) dok plovi morem sa svojom bandom Slamnatih šešira — mačevalcem Roronoom Zoroom (Mackenyu), kartografom Namijem (Rudd), pripovjedačem Usoppom (Romero) i kuharom Sanjijem (Skylar). Luffy sanja o tome da postane kralj pirata i pronađe tajanstveno blago zloglasnog pirata Gold Rogera (Dorman), One Piece.

Gusarska avantura uživo stvorena je u saradnji sa Shueishom, a producirali su je Tomorrow Studios i Netflix. Za drugu sezonu, Joe Tracz pridružit će se Owensu kao suvoditelj, pisac i izvršni producent. “Joe je unio obilje entuzijazma i iskustva u našu drugu sezonu koja će pomoći podići ONE PIECE na nove visine,” rekao je Owens. “Nevjerovatno smo sretni što ga imamo kao sukapetana ovog broda. Najbolja posada na morima postaje sve veća!”