Velika tragedija

Nakon što je Mariah Carey u istom danu ostala bez majke i sestre: Bivši muž joj velika podrška

Detalji smrti nisu otkriveni

Slavna pjevačica Mariah Carey nedavno je u istom vikendu ostala bez majke i sestre, a veliku joj je podršku tokom teških trenutaka pružio bivši suprug Nick Cannon. Voditelj i komičar je sada za Page Six otkrio kako se Mariah osjeća nakon velike tragedije.

"S obzirom na okolnosti, ona je najbolje što može biti. Kao porodica moramo biti tu kako bismo podržali jedno drugo, pružili ljubav", rekao je on.

Dodao je i kako Mariah u posljednje vrijeme jako puno vremena provodi s njihovom zajedničkom djecom, blizancima Moroccanom i Monroe.

"Zaista se odlično zabavlja s djecom. To je, znate, najvažnija stvar na svijetu za nju, tako da je izvanredno vidjeti koliko podržavaju svoju majku", istakao je Cannon koji je s Carey bio u braku od 2008. do 2016.

Pjevačica je prošli mjesec otkrila da su joj majka Patricia i sestra Alison preminule na isti dan. Nije otkrila detalje njihove smrti.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana. Osjećam se blagoslovljeno što sam mogla provesti prošlu sedmicu sa svojom majkom prije njene smrti. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", rekla je tada Carey.