PIERCE BROSNAN

Jedan sin filmskog Jamesa Bonda je beskućnik, a drugi uživa u luksuzu

Pierce Brosnan prenio je na sina Parisa strast prema automobilima. Glumac ima impresivnu kolekciju, a čini se kako je i njegov sin zaljubljenik u aute. Paris posjeduje srebrni BMW E30 iz 1991., a na društvenim mrežama često dijeli snimke iz spomenutog auta. Otkrio je kako je automobil bio kod automehaničara i objavio snimku driftanja, zbog koje mu se javio otac Pierce.

'Lakše malo', napisao je slavni glumac, iako Paris nije bio za volanom dok se driftalo, čak ni u vozilu, Brosnan je ipak odlučio izraziti zabrinutost.

Glumac je svojedobno otkrio kako mu je bilo zastrašujuće učiti sinove voziti pa su taj zadatak preuzeli instruktori.

'Paris se sam vozi u školu, a ja sjedim pored njega. To je to od naše zajedničke vožnje', dodao je. Sa suprugom Kelly Shaye Smith glumac ima dvojicu sinova - Parisa i Dylana, a iz prvog braka, s pokojnom Cassandrom Harris ima sina Seana te je posvojio njezinu biološku djecu Christophera i Charlotte, koja je preminula od raka jajnika, baš kao i njezina majka. Pierce sa sinom Christopherom nije u dobrim odnosima jer je ovisnik i često je imao problema sa zakonom. Beskućnik je, a povremeno ga se može vidjeti na ulicama Londona. Pierce mu je u više navrata pokušao pomoći, ali Christopher bi uvijek iznevjerio njegovo povjerenje.

'Christopher je još uvijek vrlo izgubljen. Znam gdje se nalazi, ima težak život. Mogu samo vjerovati da će se oporaviti. Svima u porodici je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako se izvući iz svega ovoga, ali ne želi', rekao je u intervjuu za magazin Playboy 2005. godine.

Brosnan je jednom izjavio kako se nikada ne može potpuno odreći svog djeteta, ali se morao distancirati od Christophera. Iako ne pričaju, glumac ga je prije dvije godine spomenuo u objavi povodom Dana očeva.

'Moja ljubav zauvijek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dylan, Sean i Christopher.Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi', napisao je.