bundesliga

Bayern je Dinamu zabio devet, danas Werderu “samo” pet golova. Tabakoviću pola sata u Berlinu

Bayern je u utorak na domaćem terenu pobijedio Dinamo 9:2 u prvom kolu Lige prvaka, a danas je gostovao u Bremenu u sklopu četvrtog kola Bundeslige.

Ekipa trenera Vincenta Kompanyja ponovno je bila raspucana te je slavila 0:5. Dvostruki strijelac bio je Michael Olise, koji je zabio u 23. i 60. minuti, dok su Jamal Musiala u 32., Harry Kane u 57. i Serge Gnabry u 65. minuti dodali ostale golove.

Bavarski klub time je nastavio savršen ulazak u njemačko prvenstvo. U četiri kola ima jednako toliko pobjeda te s maksimalnim učinkom od 12 bodova drži prvo mjesto.

Union je u Berlinu pobijedio Hoffenheim 2:1 i tako produžio niz neporaženosti u Bundesligi. Berlinska ekipa sada ima dvije pobjede i dva remija. U slavlju nad Hoffenheimom zabili su Tom Rothe u četvrtoj i Jeong Woo-yeong u šestoj minuti i time rano riješili utakmicu.

Marius Bülter je u 67. minuti postigao jedini gol za goste, za koje je posljednjih pola sata igrao Haris Tabaković. Hoffenheimu je to bio treći ovosezonski poraz, a ima i jednu pobjedu.

Heidenheim - Freiburg 0:3
Union Berlin - Hoffenheim 2:1
Werder - Bayern 0:5
Bochum - Kiel 2:2