UOČI MILANSKOG DERBIJA

Ibrahimoviću stigao žestok odgovor: Na Bobanovu stranu stala i italijanska legenda

Kada su derbiji u pitanju, uvijek se pokušava unijeti nemir u suparničke redove, pa je tako uoči milanskog okršaja riječ dobio Marco Materazzi, dugogodišnji igrač Intera.

On je u razgovoru za italijanski dnevnik 'La Gazzetta dello Sport' komentirao stanje u Milanu, a ujedno se i dotaknuo Bobanovog komentara na račun Zlatana Ibrahimovića.

Podsjetimo, legendarni Šveđanin ima 'neku' funkciju u Milanu, ali zasad ne donosi rezultate.

'Zlatan je genijalac i do kraja života ću mu biti zahvalan jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti i tako promijenio noviju povijest kluba. No, sad mi nije jasno što on radi u Milanu i koje su njegove zadaće kako bih ga mogao ocijeniti. Nadam se da ih je on razumio jer će se na kraju njemu suditi, a ne sportskom direktoru Geoffreyju Moncadi', izjavio je nedavno Zvonimir Boban, u čije se vrijeme Ibrahimović piključio Crveno-Crnima.

Vrlo brzo Ibrahimović je odgovorio Bobanu.

'Kada mačke nema, miševi kolo vode. Kada se mačka vrati, miševi nestanu. Nije me bilo par dana zbog privatnih razloga, no ja sam uvijek prisutan. Naporno radimo i idemo dalje, koncentriran sam na svoj posao. Čak ni Boban ne zna koja je moja uloga. Sada ću objasniti. Moja uloga je jednostavna, podrazumijeva puno razgovora. Ja sam glavni, ja sam šef i svi rade za mene. Miševi nisu unutar momčadi, oni su izvan nje'.

Na sve to sada je odgovor dao Marco Materazzi, koji je svojevremeno bio saigrač Ibrahimoviću.

'Recimo samo da su ove riječi dio njegovog karaktera'.

Materazzi također nije impresioniran Ibrahimovićevim radom u Milanu.

'Jedino što mogu reći kao navijač Intera je da se nadam da se Paolo Maldini nikada neće vratiti u klub', nastavio je 51-godišnji Italijan.