popularna serija

Zvijezda Virgin Rivera Alexandra Breckenridge otkrila nestašluke iza kulisa snimanja s Martinom Hendersonom

Zvijezde Virgin Rivera Alexandra Breckenridge i Martin Henderson odlično se zabavljaju na setu. Dok obožavatelji i dalje čekaju šestu sezonu, Alexandra (42) im je u subotu dala da malo zavire iza zavjese. Vraćajući se na njihovo snimanje pete serije, glumica je podijelila reel kolege Martina koji se u seriji zove Jack Sheridan.

"Jednom. U Virgin Riveru. Bila sam na panoramskom točku s Martinom Hendersonom. I on ga počeo ljuljati, to me izbezumilo i vikala sam na njega", napisala je uz video. Kolege, koje su počele sarađivati ​​2019. godine, s godinama su postali dobri prijatelji.

U februaru je dvojac otputovao u Vancouver gdje su započeli snimanje šeste serije Virgin River, čija će premijera biti kasnije ove godine. Datum izlaska tek treba biti potvrđen.

Iako posljednjih mjeseci nije bilo mnogo detalja o nastavku serije, Alexandra je obožavateljima rekla da će "puno informacija" uskoro početi "nalaziti put". "Neću vam to pokvariti, ali samo ću vas obavijestiti da će neke informacije uskoro početi dopirati do vas", rekla je početkom septembra.

U međuvremenu, Aleksandra je progovorila i o snimanju šeste sezone, koja će se sastojati od 10 epizoda. “Bilo je intenzivno”, otkrila je. “Ne nužno toliko sadržaj, mislim samo snimanje.

"Puno smo bili na terenu", zadirkivala je. "Šta to znači? Ne znamo."

Nove epizode Virgin Rivera počet će nekoliko mjeseci nakon događaja u petoj sezoni, u kojima je Mel otkrila identitet svog biološkog oca: čovjeka po imenu Everett Reid koji je živio u Virgin Riveru.

"Veliki novi misteriozni lik ove sezone je Melin biološki otac Everett Reid, koji nosi dugo čuvanu tajnu", rekao je Patrick Sean Smith za Tudum. S druge strane, Mel i Jack nastavit će svoje putovanje prema roditeljstvu dok pretvaraju Lillynu farmu u svoj dom iz snova.

U augustu je šesti nastavak ušao u fazu postprodukcije, a Martin, 49, otkriva da je radio na završnim izmjenama. Na fotografiji iz studija, obožavatelji su u pozadini primijetili snimak Mel i Jacka kako razgovaraju uz široke osmijehe.

Za Martina će šesta sezona označiti važnu prekretnicu u njegovoj karijeri. U aprilu je službeni Instagram račun Virgin Rivera objavio objavu podrške i potvrdio da Martin debitira kao reditelj.