ian wright

Haalandov potez podigao buru: ‘Potez jedne kukavice’

Erling Haaland bacanje lopte na Gabrielov potiljak nakon što je Manchester City postigao izjednačujući pogodak protiv Arsenala bio je "kukavički potez", kaže bivši napadač Topnika Ian Wright.

Napadač Cityja Haaland pokupio je loptu iz mreže nakon pogotka Johna Stonesa i bacio je u leđa igraču Arsenala, koji je gledao na drugu stranu i frustrirano prebacio majicu preko glave.

Video pomoćni sudija pregledao je incident, ali je odlučio ne intervenirati jer se nije smatrao prekršajem za crveni karton.

Nogometni savez kaže da neće poduzimati nikakve daljnje radnje u vezi s bilo kojim od incidenata tijekom remija 2-2 na stadionu Etihad, uključujući žestoku razmjenu između igrača nakon posljednjeg zvižduka.

"Jedina stvar koja me prokuvala je Haalandov kukavički potez", rekao je Wright u videu na Instagramu.

"Bacanje lopte Gabiju u glavu kad ne gleda. Kad mu je Gabi okrenuta leđima. Prava kukavica. Gabi bi ga gledala u oči, znaš.

"To je ono što me mučilo više od svega drugog. Mislio sam da si ti [Haaland] veći od toga."

Golovi Gabriela i Riccarda Calafiorija poništili su Haalandov prvi gol na stadionu Etihad, prije nego što je napadač Topnika Leandro Trossard isključen neposredno prije poluvremena.

Momčad Mikela Artete hrabro se branila s 10 igrača nakon prekida, ali im je uskraćena pobjeda kada je Stones pogodio u osmoj minuti dodanog vremena.

Remi drži City na vrhu Premier lige s jednim bodom prednosti, dok Arsenal zaostaje dva boda na četvrtom mjestu.