vragolasta makenenka

Bizarni trend širi se među poznatima: Leni Klum izazvala pometnju na društvenim mrežama

Na Instagramu, Leni Klum često vodi svoje pratitelje iza kulisa i daje uvid u svoj svakodnevni život.

Dok je manekenka u prošlosti izazivala pometnju otkrivajućim odjevnim kombinacijama i vrućim pojavljivanjem na crvenom tepihu, 20-godišnjakinja sada privlači svačiju pažnju neobičnim izgledom.

Na trenutnim fotografijama, Leni pozira s finim, zlatnim lancima koji su joj elegantno pričvršćeni ispod očiju, čineći lančanu šminku najuzbudljivijim jesenskim trendom.

Prema Leni Klum, više ne nosimo zlatne lance oko vrata, već ispod očiju! Na Instagramu je manekenka objavila neke priče o svom uzbudljivom make-up izgledu. Kćerka Heidi Klum kombinirala je suptilnu šminku s tri zlatna lančića koje je nosila ispod očiju i dala svom izgledu poseban naglasak. Privlačan stil kreiran je za Diorovo snimanje, a implementirao ga je vizažist Norman Pohl.

Dekoracije lica sa svjetlucavim kamenčićima su u modi već neko vrijeme. Od suptilnih akcenta oko očiju do privlačnih uzoraka po cijelom licu. Uljepšavanje lica redovno pruža wow trenutke na modnoj pisti ili na crvenom tepihu. Ali sada postoji i elegantna nadogradnja: Osim svjetlucavog kamenja, sada također ukrašavamo svoja lica filigranskim ogrlicama zahvaljujući Leni.

Ako želite stilizirati ovaj neobičan izgled kod kuće, možete, naprimjer, koristiti ljepilo za trepavice. Postoje i neka ljepila pogodna za kožu koja osiguravaju da se mali lanci drže na koži bez iritacije.

Važno je da vaša koža bude čista i suha kada zalijepite ogrlicu na lice kako bi dodatak za lice bolje prianjao. Možda ovaj trend nije nužno prikladan za ured, ali na sljedećoj zabavi za Noć vještica ili Novu godinu sigurno ćete privući svačiju pažnju lančanim make-up izgledom.