komentirao situaciju

Da li je Halilhodžić spreman preuzeti Dinamo Zagreb?

Hrvatski prvak Dinamo traga za trenerom, a potraga se produžila i u sedmi dan. Među mogućim kanidatima su Nenad Bjelica, Igor Jovićević, Željko Sopić, Sergio Conceicao i Vahid Halilhodžića.

Za Sport Klub dao je opsežan intervju i otkrio vidi li se u Dinamu.

“Pratim HNL, osobito ono što se događa u Dinamu. Dinamo i Velež, to su moji klubovi na ovim prostorima, normalno da pratim što se događa. Ne mogu vam ništa reći, znam da vas zanimaju neke stvari”, rekao je.

Vidi li se ponovno u budućnosti na klupi Dinama?

“To će biti malo teže. Ja znam što je to i kako to ide, više puta sam u svojoj trenerskoj karijeri došao u takvu situaciju. Prvi put kad sam došao u Dinamo, bila je slična situacija, ma još i gora, dramatičnija. Za to nešto mora se uložiti puno truda, snage, znanja i to nije nimalo lak posao. Shvaćam zabrinutost u Upravi Dinama kako naći čovjeka koji je sposoban preokrenuti tu situaciju, koja danas ima negativnu tendenciju i koja se može još produbiti. Ali ja ne znam zbog čega je sve to i ne bih mogao dati svoje analize i savjete.”

Ima li želju za popravljanje situacije u Dinamu?

“Ne bih ja ništa o tome. Svatko će protumačiti na raznorazne načine. Ja se nadam da će naći čovjeka koji će uspjeti preokrenuti situaciju i da će se navijači Dinama ponovno veseliti pobjedama. Ne mogu vam više od toga reći.”

Komentirao situaciju u Dinamu

Komentirao je težak Dinamov tjedan.

“To je vrlo kritično kad primiš devet golova. Ne mogu shvatiti da primiš devet golova u takvoj utakmici i onda još taj poraz od Belupa. To je sve vrlo zabrinjavajuće. Kažem, nisam u svlačionici da znam što se događa, ali se očito događa nešto što nije dobro. To je jedna trauma i koja može trajati godinama. Ali da u Ligi prvaka primiš devet golova, to je da ne kažem, malo i sramotno i jako komplicirano.”