SEDMICA MODE U PARIZU

Slavne dame uveličale reviju modne kuće Dior: Popularna glumica oduševila u poluprozirnoj kombinaciji

Nakon milanske, na red je došla pariška Sedmica mode, a među prvima novitete za proljeće/ljeto 2025. predstavila je dizajnerica Maria Grazia Chiuri na čelu francuske modne kuće Dior. Prestižni događaj svojim dolaskom uveličale su brojne slavne dame koje su zablistale u profinjenim kreacijama francuskog modnog diva. Glumica Anya Taylor-Joy oduševila je u smjeloj kreaciji, Oskarovka Natalie Portman ostala je vjerna šiku, a svi su gledali u prvu damu Francuske Brigitte Macron.

Povodom pariške Sedmice mode, koja je otvorila svoja vrata 23. septembra brojne zvijezde stigle su u francusku prijestolnicu kako bi pogledale revije renomiranih modnih kuća, a među prvima na redu je bilo predstavljanje kolekcije za proljeće/ljeto 2025. luksuznog brenda Dior.

Modni događaj, za koji se tražila pozivnica više, nisu propustile brojne poznate ljepotice koje su sve od reda servirale elegantna modna izdanja kojima je nemoguće pronaći manu.

Glumica Anya Taylor-Joy bila je mamac za poglede u efektnoj i odvažnoj krem kreaciji sačinjenoj od mrežaste suknje i crochet topa, a izdanje je začinila visokim kožnim čizmama.

View this post on Instagram

A post shared by Em soutien ♡ (@emsoutien)

Najviše pažnje privukla je prva dama Francuske Brigitte Macron, koja je utjelovila pariški šik u malo drugačijem crnom blazeru i klasičnoj poslovnoj suknji.