NIJE DOŠAO NA PRESICU

Mourinho: ‘Osjetio sam nepoštovanje. To nema veze sa rezultatom’

Jose Mourinho nedavno je pretrpio prvi poraz otkako je preuzeo Fenerbahče. Bolji od njegove momčadi bio je Galatasaray, koji je gostujući teren u utakmici 6. kola turskog prvenstva iskoristio za pobjedu 3:1. Mourinho je nakon te utakmice bio kažnjen jer se žalio na tretman kakav ne pamti, kako je bio istaknuo.

Portugalski strateg tvrdi da je želio doći na konferenciju za medije, ali da je, umjesto da mu se to omogući, prema njemu pokazano nepoštovanje. "Nikad u 24 godine nisam izbjegao presicu, posebno ne nakon poraza. Nikad me nije bilo strah novinara, pitanja ili konferencije za medije", započeo je Mourinho i nastavio:

"Nema nikakvog smisla čekati 75 minuta na početak presice. Utakmica je bila završila. Čestitao sam suparničkom treneru, odmah dao kratku izjavu i onda 70 minuta čekati da počne konferencija. Pokušao sam ići, bio sam na vratima sobe, ali nije mi to bilo dozvoljeno. To nema veze s rezultatom, samo s time je li nešto u redu ili nije. Žao mi je, ali to je nepoštivanje. Osjećam da me se nije poštivalo."