BRENDE RODERICK

Bivša zvijezda ‘Spasilačke službe’ sada zarađuje na platformi za odrasle: Moram brinuti za svoju porodicu

U seriji "Spasilačka služba" u ulozi Leigh Dyer bila je glumica i manekenka Brande Roderick koja je ovih dana u javnosti govorila o svom iskustvu s OnlyFansom, rekavši da je za nju to bio spasonosan izlaz jer je samohrana majka i rad na ovoj platformi za odrasle omogućio joj je da se financijski brine za svoju porodicu.

View this post on Instagram

A post shared by Brande Roderick (@branderoderick)

"Samohrana sam majka dvojice dječaka i živimo bez financijske podrške njihovog oca i moram se brinuti za svoju porodicu. Moja strast i ljubav su gluma i produkcija, a da bi se mogla time baviti morala sam imati i posao sa strane, u ovom slučaju na platformi Only Fans kako bi se mogla posvetiti glumi i produkciji", rekla je 50-godišnja glumica za Fox News Digital i dodala da sada zarađuje kao nikad do sada.

Rekla je da je njezin sadržaj na platformi sličan onome što je radila dok je bila model za Playboy.

"Radim prekrasne umjetničke fotografije kao što sam radila kad sam bila u Playboyu. Ne prikazujem nikakvu golotinju ispod struka i to je jedina razlika, ali pokušavam ih učiniti vrlo umjetničkim, vrlo lijepim i vrlo značajnim", rekla je i dodala kako je prednost ovog posla u odnosu na Playboy što je sada sama sebi urednica i odlučuje kakve će se fotografije objaviti.

"Objavljujem samo slike koje volim i koje želim. Dok sam radili za Playboy, zapravo nisam imali kontrolu nad tim. Dakle, to je kao da sam svoj Hugh Hefner, pretpostavljam", objasnila je glumica i model. Roderick je pohvalila svoje obožavatelje jer su puni poštovanja prema njoj i uvijek su ljubazni i kaže kako nikada od korisnika na platformi OnlyFans nikada nije imala čudnih zahtjeva.

"Ne mogu se sjetiti čudne zahtjeve, da budem iskrena. Ali svi su super puni poštovanja i ljubazni. Moji fanovi me prate od Playboya i to su iskreni, jako dragi, ljubazni ljudi. Nemam nikoga ko traži nešto ludo", rekla je u intervju i ispričala kako joj je snimanje serije "Spasilačka služba" bio najbolji period u životu i posebno se sjeća snimanja na čarobnim Havajima.