Bh. megazvijezda

Dino Merlin otkrio gdje nastupa za Novu godinu: Dobro poznata adresa

Dino Merlin priprema se nastavak velike turneje "Mi"

Rixos Premium Dubrovnik je mjesto gdje će Dino Merlin nastupati na dočeku 2025. godine. Ovo nije prvi put da bh. megazvijezda pjeva u ovom luksuznom hotelu.

Inače, Dino Merlin priprema se nastavak velike turneje "Mi", na kojoj ruši rekorde posjećenosti velikih dvorana.

Dino Merlin je za samo nekoliko sati rasprodao koncert najavljen za 19. oktobar u čuvenoj Olympiahalle u Minhenu. Bit će to prvi naredni koncert turneje "Mi" u ovoj godini, nakon što je u martu rasprodao dvije arene u Ljubljani.

Ova legendarna dvorana, poznata po tome što je bila domaćin takmičenja tokom Olimpijskih igara 1972. godine, ugostila je brojne svjetske muzičke zvijezde poput U2, Eltona Johna, Beyoncé, Coldplayja, Eda Sheerana i mnogih drugih.

U subotu, 19. oktobra, u ambijentu ove dvorane svjetskog glasa, Merlinova publika imat će priliku uživati u najnovijim hitovima i bezvremenskim klasicima, uz vrhunsku produkciju, impresivnu vizuelnu estetiku, te jedinstvenu emociju i scensku energiju koja se veže za koncerte ovog umjetnika.

Karte za njegov koncert u Berlinu u Uber Eats Music Hallu u 29. novembra su planule, a Merlin je za naredni dan, 30. novembar, zakazao i drugi koncert.